RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Primul fotbalist român din istorie, campion cu Arsenal Londra

Vlad Dragomir, 18 ani, căpitanul naționalei U19 scrie istorie în Premier League 2. Tânărul fotbalist român, primul din istoria ”tunarilor” a reușit performanța unică de a deveni campion cu Arsenal Londra, chiar în ziua în care managerul francez Arsene Wenger se despărțea de britanici.

Dragomir și-a trecut în palmares vineri, 20 aprilie 2018, primul trofeu important al carierei. Victoria cu 3-1 obținută pe terenul lui West Ham a făcut ca Arsenal să încheie acest sezon pe primul loc în clasamentul Premier League 2.

 

”După trei ani de muncă în tricoul lui Arsenal, în care am reușit să mă autodepășesc saptamana dupa saptamana, finalul acestui sezon mi-a adus prima distinctie in fotbalul englez. Suntem campionii Premier League 2, o performanta de care sunt foarte mandru!”, este mesajul pe care Vlad Dragomir  l-a postat pe contul său de sociaizare.

Dupa trei ani de munca in tricoul lui Arsenal, in care am reusit sa ma autodepasesc saptamana dupa saptamana, finalul…

Publicată de Vlad Dragomir pe 21 Aprilie 2018

În actualul sezon, Dragomir a marcat de 6 ori pentru Arsenal U23. Românul care pe 24 aprilie va împlini 19 ani, a fost transferat la Arsenal U18 de la Poli Timișoara U19 în 2015.

Fotbalistul are bifate apariții la toate selecționatele de tineret ale României: U15, U16, U17, U18, U19, U21.

În echipa de seniori a lui Arsenal, Dragomir a fost inclus în lot o singură dată, chiar de fostul manager, Arsene Wenger, în etapa a doua a Europa League. Mijlocaşul ofensiv născut la Timişoara a stat pe bancă în partida din Belarus, cu BATE Borisov.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare