Polonia a produs marea surpriză în al doilea meci din Grupa A de la EURO: a învins Italia și este la un punct distanță de calificarea în semifinale!

Italia venea după o victorie clară cu Spania, scor 3-1, iar Polonia după un meci complicat cu Belgia, scor 3-2. Chiar dacă italienii porneau favoriți, polonezii au câștigat partida, scor 1-0. Golul de trei puncte a fost marcat de Bielik, fotbalistul lui Arsenal.

Italienii au avut în primul 11 superstaruri de la echipe mari din Europa: Chiesa (Fiorentina), Patrick Cutrone (AC Milan), Nicolo Zaniolo, Pellegrini (Roma), Moise Kean (Juventus). De asemenea, elevii lui Luigi Di Biagio au avut 30 de ocazii de gol!

INFO: Polonia este cotată pe transfermarkt.com la 38 de milioane  de euro, în timp ce Italia valorează 400 de milioane de euro!

În urma acestui rezultat, Polonia se află pe primul loc în Grupa A, cu 6 puncte. Formația antrenată de Czeslaw Michniewicz mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica în semifinale. În următorul meci, polonezii vor întâlni Spania, echipă care are doar 3 puncte, la fel ca și Italia.

Tot în Grupa A, Belgia a fost eliminată de la EURO. Belgienii au pierdut meciul cu Spania, scor 1-2.