FCSB și CFR Cluj se pregătesc pentru returul play-off-urilor Ligii Europa cu Rapid Viena, respectiv Dudelange.

Austriecii de la Rapid Viena, adversarii celor de la FCSB în play-off-ul Ligii Europa, au învins, dumnică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formația Wacker Innsbruck. Meciul a contat pentru etapa a cincea a campionatului Austriei.

Pentru Rapid Viena au marcat Schwab ’18 şi Alar ’69, în timp ce pentru oaspeți a punctat Freitag ’89. Românul Andrei Ivan a fost titular și a fost înlocuit în minutul 71 de Knasmullner.

FCSB a fost învinsă de Rapid Viena, în deplasare, în turul play-off-ului Ligii Europa, cu scorul de 3-1 (2-0). Returul va avea loc, joi, de la ora 21:30, la București.

Citește și US OPEN 2018 | Simona Halep intră astăzi pe teren! Ce mesaj i-a transmis antrenorul

Luxemburghezii de la Dudelange, adversarii celor de la CFR Cluj, au fost învinși, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, de formația US Mondorf les Bains.

Pentru oaspeți au marcat Marques ’18, Barbosa ’28, ’46 şi Benamra ’67, golul de onoare al celor de la Dudelange fiind reușit de Sinani, în minutul 85.

În prima manșă a play-off-ului Ligii Europa, CFR Cluj a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0). Returul va avea loc joi, la Cluj-Napoca.