VIDEO | Președintele Petrolului s-a săturat și anunță că va lua măsuri! ”E un subiect care ne preocupă”

”Lupii” galbeni sunt nemulțumiți de arbitrajul din Liga a 2-a, iar Marius Stan anunță că ploieștenii vor lua măsuri!

În timpul partidei cu Universitatea Cluj, Flavius Stoican şi-a ieşit din minţi și a făcut un scandal monstru după ce arbitrul Lucian Rusandu a dictat lovitură de la 11 metri la duelul dintre Marinescu şi Miranda.

Marius Stan, președintele formației prahovene, a anunțat că Petrolul nu este mulțumită de arbitraj și va analiza situația.

De asemenea, președintele formației din Ploiești a vorbit și despre programul ”lupilor galbeni”. Prahovenii vor juca astăzi în Cupa României, cu Industria Galada, iar peste 5 zile o vor întâlni pe Mioveni pe ”Ilie Oană”.

”(n.r. despre arbitraj) Dacă te referi la ”prieteni” care să facă tot felul de… E un subiect care ne preocupă.

(n.r. despre program) Toată explicația e pusă pe seama televiziunilor. Oare ăia 20.000 de euro pe care îi primesc echipele sunt chiar atât de esențiali să ne distrugă campionatul? Noi renunțăm la banii ăștia oricând, însă nu se poate.

(n.r. despre situația echipei) Lucrurile vor funcționa. Așa ne e dat, să suferim, ca să ne bucurăm la final. Eu sper ca în următoarele 8 etape să recuperăm punctele pe care le-am pierdut.” a declarat Marius Stan în cadrul emisiunii Neconvențional, de la Ploiești TV.

Citește și Fanii Petrolului trag semnalul de alarmă! Decizia de ultimă oră luată de ambele peluze ale ‘lupilor’