Președintele Chindiei Târgoviște trage un semnal de alarmă pentru suporterii Petrolului!

Marcel Ghergu, președintele Chindiei, a vorbit despre suporterii Petrolului. Acesta este de părere că fanii formației din Ploiești au derapaje, iar de multe ori au depășit limitele legii.

Oficialul formației din Târgoviște a explicat că dacă ultrașii din Ploiești vor încerca să intre prin diferite metode pe stadion, aceștia vor avea parte de o ”surpriză”!

”Unii dintre ei au avut anumite derapaje, de multe ori au depăşit şi limitele legii. De aceea am decis să luăm măsuri speciale pentru acest joc. Noi nu avem rivalităţi duse la extrem cum au ei cu alte echipe. Pentru oaspeţi va fi o singură intrare, cea de pe strada Coconilor. Vor fi aşteptaţi acolo şi vor intra organizat, în limita a 250 de locuri. Dacă vor fi 5, 10 în plus, vor intra şi ei, dar nu mai mulţi. Invitaţiile gratuite vor fi date la intrare. I-aş ruga pe suporterii din Prahova să nu încerce tot felul de strategii, să sune prietenii din Dâmboviţa să le ia invitaţii. Vor avea o surpriză mare dacă se va întâmpla asta.” a declarat Marcel Ghergu.

Conferința de presă Chindia Târgoviște, înaintea meciului cu Petrolul:

Publicată de DB-sport.ro pe Joi, 7 martie 2019

 Lupii galbeni au remizat în ultimul meci, 1-1 cu Metaloglobus, și se află pe locul 5 în clasamentul Ligii a 2-a. Chindia este pe poziția a 4-a și vine după două victorii consecutive.