VIDEO | Porumboiu ÎL FACE PRAF pe Sebastian Colțescu: ”Nu are ce căuta în fotbal. Are faţă de criminal!”

adrian-porumboiu

Fostul finanțator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu l-a desființat, duminică, pe arbitrul Sebastian Colțescu, 41 de ani, care a greșit flagrant, sâmbătă seară, la meciul Juventus – Voluntari 2-2.

Prestația lui Colțescu de la meciul de aseară, în care a inventat un penalty (n.r. vezi video mai jos, minutul 6:51) care a ajutat-o pe Voluntari să nu retrogradeze direct l-a scos din minți pe fostul arbitru FIFA, Adrian Porumboiu, 67 de ani:

“Colţescu nu merită nicio notă. El nu are ce căuta în fotbal! Cum să dai penalty la această fază? Este foarte bine poziţionat şi a văzut bine faza. Dacă erai orb, ziceam că ai circumstanţe. Dar e rău intenţionat. Mereu face asta, decide el partide. E şi cumătru sau rudă cu Deaconu (n.r Alexandru Deaconu, vicepreşedintele CCA). E criminal, nu arbitru. Cum să dai penalty? Colţescu a executat când a venit momentul.

E o fază simplă. Mingea îl loveşte în spate. E rea intenţie cât muntele Himalaya. Credeţi că a făcut-o neinteresat? El nu are ce căuta în fotbal, este un arbitru de serviciu. E trimis acolo unde trebuie. Are faţă de criminal. E criminal în aribtraj, nu zic că a omorât pe cineva”a tunat Porumboiu, la Digi Sport.

voluntari