Portugalia a obținut calificarea la Campionatul European din 2020, după victoria din Luxemburg cu 2-0. Cristiano Ronaldo a ajuns la 99 de goluri în tricoul echipei naționale. Franța și Anglia au reușit victorii facile în ultimele meciuri din preliminarii.

În Luxemburg, Bruno Fernandes (39′) şi Cristiano Ronaldo (86′) au înscris pentru portughezi. Golurile pot fi văzute AICI.

Portugalia s-a clasat pe locul doi în Grupa B, după Ucraina. Serbia a avut șanse mici de calificare, dar a remizat cu Ucraina, scor 2-2.

Anglia a câștigat categoric în Kosovo, scor 4-0, și a încheiat campania de calificare la EURO 2020 cu o singură înfrângere.

Winks (32′), Kane (79′), Rashford (83′), Mount (90+1′) au înscris la Priștina. Golurile pot fi văzute AICI.

Anglia și Cehia merg la EURO 2020 din Grupa A.

Franța s-a impus lejer în Albania, scor 2-0, după reușitele lui Tolisso (9′) și Griezmann (30′) (VIDEO). Gazdele n-au trimis niciun șut pe spațiul porții lui Mandanda.

Franța și Turcia merg la EURO 2020 din Grupa H. Islanda mizează acum pe play-off-ul din Liga Națiunilor, unde poate întâlni România, pentru a obține biletele la turneul final.

Iată rezultatele serii în preliminariile Campionatului European de anul viitor:

17 echipe s-au calificat până acum la EURO 2020 după preliminarii: Belgia, Cehia, Anglia, Finlanda, Franța, Italia, Polonia, Rusia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Austria, Olanda, Germania, Croația, Portugalia.