VIDEO | Polonia și Chile au înscris super goluri într-un meci amical

Spectacol înainte de Cupa Mondială din Rusia! Echipa națională de fotbal a Poloniei a remizat pe teren propriu cu reprezentativa statului Chile, scor 2-2, într-un meci amical. Robert Lewandowski și Miiko Albornoz au avut două reușite de senzație.

La Poznan, căpitanul polonezilor, Robert Lewandowski, a deschis scorul în minutul 30. Vedeta lui Bayern Munchen a șutat imparabil, cu piciorul stâng, de la marginea careului. Mingea a fost catapultată sub bară.

Polonia și-a dublat avantajul în minutul 34, după reușita mijlocașului Piotr Zielinski, legitimat la Napoli.

Chilienii au revenit spectaculos și au egalat pe tabelă, grație golurilor înscrise de către Diego Alfonso Valdes (38′) și Miiko Albornoz (56′). Albornoz, fundașul lui Hannover, a vrut să-l imite pe Lewandowski și a reușit un voleu superb.

Polonia face parte din Grupa H a Cupei Mondiale 2018, alături de Senegal, Columbia și Japonia. Chile nu s-a calificat la turneul final din Rusia.

Tot vineri s-au mai disputat alte partide amicale în care au fost implicate echipe naționale calificate la Cupa Mondială. Iranul a trecut de Lituania, scor 1-0, Croația a învins Senegalul cu 2-0, Elveția a învins Japonia, scor 2-0, iar Germania a câștigat cu Arabia Saudită, scor 2-1. 

Spynews.ro