Victor Pițurcă nu s-a repezit să condamne gestul făcut de către Cosmin Contra în timpul meciului România – Norvegia. Contra l-a înjurat pe George Pușcaș pentru că a executat un penalty pe care trebuia să-l bată Nicolae Stanciu. Mai mult, Pițurcă este de părere că mai grav este gestul de indisciplină al lui Pușcaș. 

George Pușcaș a ratat un penalty în minutul 52 al partidei România – Norvegia, scor 1-1, de pe Arena Națională.

Atacantul lui Reading a excutat slab, iar selecționerul nu și-a putut stăpâni nervii.

Andrei Ivan a dezvăluit că amenda la Universitatea Craiova este de 5.000 de euro pentru o astfel de faptă de indisciplină.

Întrebați-l pe Andrei (Ivan) ce le-am spus. Cum adică să discuți înaintea jocului că o să bată un jucător penalty și alt jucător ia mingea să bată el? Dacă antrenorul îi face semn ‘Da, e în regulă, poţi să baţi’, îl vezi hotărât… da. Mi s-a întâmplat şi mie. Dar aşa… Nu sunt selecţionerul echipei naţionale. Nu ştiu ce aş fi făcut, ce reacție aveam în momentul ăla.

Ce reacţie a avut Contra? La fotbal se înjură. Se întâmplă. Știm de unde vin fotbaliști, știm că e un joc bărbătesc și se mai poate înjura la nervi, când nu te poți controla. El şi-a recunoscut vina, Federația la fel. Ce sens mai are să discutăm?„, a spus Victor Pițurcă, în cadrul unei conferințe de presă.

🎥 LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Participă managerul Victor Pițurcă și fotbalistul Andrei Ivan.#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 17 octombrie 2019