RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Piţurcă, după puncte în Gruia: „Ne-am luat măsuri!”

Derby-ul de clasament dintre CFR Cluj şi Craiova este capul de afiş al etapei în Liga 1. Piţurcă vrea să recupereze în Gruia punctele pierdute acasă cu Poli Iaşi.

Fostul selecţioner a redus însă din importanţa pe care o dă confruntării cu deţinătoarea titlului. Piţurcă este convins că totul va conta atunci când se va ajunge în playoff.

🎥 LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Participă managerul Victor Pițurcă și fotbalistul Andrei Ivan.#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 17 octombrie 2019

„Ne-am pregătit bine şi mergem numai pentru victorie. Ne-am luat nişte măsuri, dar este un joc ca toate celelalte, nu e atât de important ca şi cum ar fi în playoff. Eu am stilul meu, Dan Petrescu are stilul lui” – a spus Piţurcă la conferinţa de presă premergătoare duelului din Gruia.

„Mergem la Cluj să luăm trei puncte. Ne-am antrenat foarte bine în cantonament la Constanţa şi sper să câştigăm la CFR. Vreau să dau gol la fiecare meci, dar nu s-a întâmplat până acum. O iau meci cu meci şi sper să marchez. Nu simt presiune, mă simt foarte bine acasă. Vreau să fac treabă bună, sper la un trofeu anul acesta” – a declarat şi atacantul Universităţii, Andrei Ivan.

Nicuşor Bancu, suspendat şi Elvir Kojlic, accidentat, sunt indisponibilii din tabăra Craiovei pentru derby-ul de la Cluj-Napoca.

CFR – Universitatea se va juca sâmbătă, de la 20:30.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare