Valentin Mihăilă este noul produs de export al Universității Craiova. Tânărul fotbalist din Bănie este dorit de echipe din Occident. 

Antrenorul Victor Pițurcă nu este dispus să renunțe ușor la atacantul care face senzație în Liga I și la naționala mică.

Pițurcă spune că Mihăilă va rămâne la Craiova și nu va pleca decât în cazul unei oferte de nerefuzat.

A avut 2-3 jocuri bune și uite unde a ajuns. Trebuie să marcheze, să dea pase de gol. Deocamdată, trebuie să joace la Craiova, să câștige un titlu. În același timp, dacă vine Real Madrid și oferă 50 de milioane pe el, se pune altfel problema„, a spus Victor Pițurcă la conferința de presă.

Cotat la 800 de mii de euro pe transfermarkt, sunt cluburi care sunt interesate să ofere peste 5 milioane de euro pentru jucătorul de 19 ani.

Un club important din Europa e gata să ofere minimum cinci milioane de euro pe Mihăilă. Iar oferta poate merge până la şapte milioane de euro. Dar, aşa cum îl ştiu pe Mihai Rotaru, el nu-i va da drumul! Cel puţin până la vară nu va pleca sigur”, a declarat Silviu Bogdan, fost manager la centrul de juniori al Craiovei.