La primul meci urmărit din tribune de fostul portar al naționalei „șepcile roșii” s-au impus la Metaloglobus, 1-0.

Universitatea Cluj a ajuns la două puncte în spatele liderului Sportul Snagov, după succesul din deplasarea de la Metaloglobus, în prima etapă a returului Ligii secunde. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Gavra, jucător care perforase poarta bucureștenilor și în meciul din turul campionatului.

Reușita de trei puncte a lui Cristian Gavra.

Metaloglobus – Universitatea Cluj 0-1 Reușita de 3 puncte a lui Cristian Gavra.Sursa video DigiSport

Publicată de Universitatea Cluj-Napoca pe Duminică, 2 Decembrie 2018

La partidă a asistat, din tribune, și noul tehnician al Universității, Bogdan Lobonț ( 40 de ani), cel care din iarnă, după ce-și va încheia conturile cu AS Roma, va fi antrenorul „șepcilor roșii” cu normă întreagă.

Citește și De Centenar, ”VULCANUL” de pe Oblemenco dă în clocot! ”Cu 40 de grade mai puțin, dar cu câteva mii de suflete mai mult”

Lobby s-a manifestat zgomotos la fazele create de echipa sa, i-a încurajat pe jucători atunci când a fost nevoie, dar a și țipat la ei în momentele în care situația o cerea.

Președintele Universității, fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău, a dezvăluit cât de greu a fost să-l convingă pe Lobonț să-și înceapă cariera de principal la „U”, în sezonul în care se dorește promovarea, chiar în anul în care clubul atinge o bornă istorică: Centenarul.

Atacantul Cristi Gavra a povestit cum decurg lucrurile de când fostul mare portar al naționalei a semnat cu clujenii.

Pentru ardeleni urmează, la mijlocul săptămânii viitoare, derbyul de clasament cu Chindia Târgoviște.