Petrolul Ploiești are un plan ambițios în acest sezon. Cu Flavius Stoican pe banca tehnică, ‘lupii galbeni’ vor să promoveze în Liga 1. Antrenorul ploieștenilor a anunțat că tunisianul Hamza Younes este aproape de o revenire în România.

Hamza (33 de ani) a mai jucat la Petrolul în perioada 2012-2014. A înscris 37 de goluri în 64 de meciuri și a câștigat Cupa României în 2013.

Atacantul tunisian, cotat la 500.000 de euro, mai are contract cu Aris Salonic până în vara anului 2020. A jucat doar 42 de minute în acest sezon, în preliminariile Europa League.

Suntem în continuare deschiși să analizăm fiecare jucător care ne este propus. Suntem atenți, pentru că nu vreau să avem doar cantitate. Am o echipă care formează într-adevăr un grup. Am încredere în toți jucătorii. Este o rotație, fiecăruia o să-i vină rândul. De aceea, un program aglomerat nu este o problemă pentru mine.

Suntem în căutări. Concret ne-am uitat către Younes Hamza, a făcut performanță aici. Este un jucător care a reușit lucruri frumoase. Este sub contract cu Aris Salonic și am auzit că ar fi dispus la negocieri… ar dori să vină acasă. Dar să vedem din punct de vedere financiar, pentru că el câștigă foarte mult acolo„, a spus Flavius Stoican, în cadrul unei conferințe de presă.

Conferință de presă premergătoare partidei Farul Constanța – FC Petrolul Ploiești

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Vineri, 23 august 2019