Petrolul a bifat a patra victorie consecutivă pe propriul teren după 3-1 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Toate golurile „lupilor” au venit din faze fixe.

Manolache şi Cioinac au înscris după lovituri de la colţul terenului, iar Şaim Tudor a transformat o lovitură liberă de la 25 de metri pentru a întoarce rezultatul. Oaspeţii reuşiseră să deschidă scorul prin fostul jucător al găzarilor, Victoraş Astafei.

FC Petrolul – Viitorul Tg-Jiu 3-1(3-1) Rezumat

Așa a fost, marți seară, pe „Ilie Oană”: FC Petrolul – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 3-1

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Marţi, 12 noiembrie 2019

„Până acum am înscris mai mult din acţiune, mă bucur că am marcat şi din faze fixe pentru că este normal să le îmbinăm pe amândouă. Mă bucur că am revenit după un început mai bun al celor de la Viitorul, am marcat de trei ori, veneam după un egal la Reşiţa, pe un teren greu, după o deplasare foarte lungă şi este important că aceşti băieţi nu cedează şi în momente mai dificile ştiu să reacţioneze” – a declarat Flavius Stoican.

Pentru Petrolul urmează o nouă deplasare complicată în campionat, la FC Argeş, sâmbătă de la 19:30.

După 3-1 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, „lupii” au urcat pe locul al treilea în clasament, la egalitate de puncte cu UTA şi cu două puncte mai puţin faţă de liderul CS Mioveni.