Petrolul Ploiești a remizat, scor 2-2, cu Ansan Greeners, formație din Coreea de Sud (Liga a 2-a), într-un meci amical din cadrul cantonamentului din Antalya.

Partida s-a disputat în Lara, și a început de la ora 14.00 (ora României). Formația din Ploiești a fost condusă de două ori pe tabelă, dar a revenit de fiecare dată. (VIDEO)

Pentru ploieşteni au marcat Robert Moldoveanu (68′, penalty) şi Nini Popescu (78′). În prima repriză, căpitanul Laurenţiu Marinescu a trimis balonul de două ori, cu capul, în barele porţii adverse.

FC Petrolul: Brînză – Borţa (65′ Olaru), Sarris (65′ Ţicu), Cazan (46′ Ghinga), Ţigănaşu – Puşcaş (46′ Chindriş, 89′ Bratu) – Rusu (65′ Saim Tudor), Marinescu (65′ Malakyan), Kozoronis (70′ N. Popescu, 87′ R. Enache), Stoica (46′ Ştefănescu) – Arnăutu (46′ R. Moldoveanu). Antrenor: Mugurel Cornăţeanu.

Vineri, Petrolul va susţine ultimul joc amical din Turcia, în compania formaţiei ucrainene situată pe locul şase în primul eşalon, Desna Chernihiv.

 

Petrolul Ploiești se află pe locul 3 în clasamentul Ligii a 2-a. Obiectivul principal este promovarea directă în primul eșalon al României. Clubul din Ploiești a promovat pas cu pas din Liga a 4-a, iar acest sezon poate fi ultimul pe care ”lupii galbeni” îl petrec în diviziile inferioare.