VIDEO | Petrolul Ploiești mai face un pas greșit! „Lupii galbeni”, doar egal pe terenul Viitorului Târgu Jiu

petrolul-ploiești

Petrolul Ploiești a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe terenul formației ACS Viitorul Tg. Jiu, în etapa a șasea din Liga 2.

Primul gol al partidei a venit foarte rapid. Gazdele au deschis scorul în minutul 9, prin Paraschiv. Petrolul Ploiești a restabilit egalitatea în minutul 27. Golul „lupilor” fiind semnat de Meijers.

Acesta este cel de-al doilea meci fără victorie pentru formația pregătită de Viorel Moldovan. Etapa precedentă, „lupii galbeni” au capitulat, pe teren propriu, în fața formației Dunărea Călărași, scor 0-1.

Cum a arătat primul „11” trimis pe teren de antrenorul „lupilor”

Ne pregătim de startul meciului 🆚️ Viitorul Pandurii Tg. JiuIată primul "11" ⬇️#HaiPetrolul #LupiiGalbeni #PetrolulPloiesti #Ploiesti #Prahova

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

În urma acestui rezultat de egalitate, Petrolul Ploiești ocupă locul cinci în clasamentul Ligii 2, cu zece puncte. Viitorul Tg. Jiu se află în acest moment pe 13, cu șapte puncte.

clasament-liga-2

Etapa viitoare, Petrolul va întâlni, în deplasare, formația Comuna Recea, în timp ce rivalii lor de astăzi se vor deplasa la Bacău, pentru duelul cu Aerostar.

Citește și • Ultimele informații despre accidentarea lui Koljic! Când va reveni atacantul oltenilor pe teren