Petrolul Ploiești își dorește promovarea în Liga 1, iar echipa este extrem de activă pe piața transferurilor. ”Lupii Galbeni” au transferat un fotbalist care a mai jucat pentru echipe precum AEK Atena sau Hamilton Academical.

Formația din Ploiești are ca scop principal promovarea în Liga 1. Pentru a-și atinge acest obiectiv, echipa a transferat în această iarnă mai mulți jucători. Ultimul fotbalist care va îmbrăca tricoul Petrolului este grecul Georgios Sarris. Acesta a fost prezentat oficial pe pagina de Facebook a echipei.

”FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu fotbalistul grec Georgios Sarris, cel care urmează să efectueze vizita medicală şi, dacă nu vor exista probleme, va semna un contract valabil până în vara anului 2020.

În vârstă de 29 ani, Sarris (1.88) evoluează pe postul de fundaş central, iar de-a lungul carierei a jucat pentru Ergotelis, AEK Atena, Kayseri Erciyesspor (Turcia) şi Hamilton Academical (Scoţia), adunând 58 de prezenţe în eşalonul de elită din Grecia, 50 în prima ligă din Scoţia şi 28 în eşalonul secund din Turcia.” se arată pe pagina de Facebook a celor de la Petrolul.

Alexandru Stoica, împrumutat de la Viitorul Constanţa

”Petroliştii vor conta, în sezonul de primăvară, şi pe serviciile tânărului jucător Alexandru Stoica. Născut pe 30 iunie 1997, Stoica (181 cm) a fost împrumutat, până la finele actualei ediţii de campionat, de la Viitorul Constanţa, echipă pentru care a bifat şase prezenţe în Liga I. Mijlocaş de bandă stângă, ca poziţie de bază, Stoica a mai evoluat, în eşalonul secund, pentru Dunărea Călăraşi şi ASA Târgu Mureş, adunând, totodată, şi mai multe selecţii pentru echipele naţionale de juniori.” se mai arată pe fcpetrolul.ro

Mihai Velisar şi Andrei Rus, detaşaţi la SCM Gloria Buzău

”Doi dintre tinerii jucători ai „galben-albaştrilor”, fundaşul stânga Mihai Velisar şi fundaşul dreapta Andrei Rus, nu vor mai face parte din lotul Petrolului pentru partea a doua a campionatului. Ambii au fost împrumutaţi, până la finele actualului sezon, la SCM Gloria Buzău, lidera Seriei I a celui de-al treilea eşalon, având ocazia să joace mai multe meciuri şi să capete, astfel, un plus de experienţă competiţională.” mai anunță formația din Ploiești.

Vezi și EXCLUSIV | Veste excelentă pentru suporterii Petrolului! VIDEO: Transfer pentru promovare la Ploiești