CFR Cluj și FC Viitorul se înfruntă vineri, de la ora 20:00, în etapa a 25-a din Liga 1. Constănțenii au câștigat ambele confruntări din acest sezon, iar Dan Petrescu evidențiază un avantaj moral pentru echipa lui Gică Hagi. 

CFR Cluj încearcă să mențină distanța de cinci puncte față de Universitatea Craiova și FCSB în fruntea clasamentului. De cealaltă parte, Viitorul are emoții pentru calificarea în play-off, fiind în acest moment pe ultima poziție eligibilă (6).

Au fost şi vor fi în continuare meciuri echilibrate între CFR şi Viitorul. Moralul e de partea lor, ultimele două meciuri le-au câştigat ei… și Supercupa și meciul din campionat. Din păcate pentru noi, Viitorul vine aici cam cu ultima şansă, trebuie să vină să câştige. Va fi un meci foarte complicat pentru noi, sper ca jucătorii să fie conştienţi de importanţa acestui meci. Eu sunt conştient şi ştiu cât de greu va fi acest meci. Viitorul joacă foarte bine, au făcut achiziții bune.

Problema numărul 1 a noastră acum sunt terenurile de antrenament. Nu avem un teren foarte bun, nu avem terenuri încălzite, antrenamentele nu pot să fie lungi şi vreau meciuri amicale, dar cu cine să jucăm? De dimineaţă până seara mă gândesc unde să facem antrenament.

Toate lumea se pregătește bine, dar eu vreau și mai bine. Rezultatele se obțin doar cu muncă, nu cu vrăjeală, cu vorbe. Meseria mea e să scot maxim de la fiecare jucător. Și cred că asta am reușit în 17 ani de când m-am apucat de antrenorat. N-am ce să-mi reproșez, nu țin minte un jucător bun să-l fi scăpat. Din contră, la mine toți jucătorii au devenit mai buni„, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Joi, 13 februarie 2020

1-0 în Supercupă și 3-1 la Ovidiu, în etapa a 12-a din Liga 1, sunt rezultatele confruntărilor Viitorul – CFR Cluj din acest sezon.