Dan Petrescu a vorbit despre retragerea temporară a lui George Țucudean.

Atacantul CFR-ului va lua o pauză de la activitatea sa fotbalistică. Perioada nu a fost determinată, însă atacantul ia în calcul chiar și retragerea la doar 28 de ani.

Dan Petrescu a dezvăluit că nu a putut influența în vreun fel decizia fotbalistului. De asemenea, ”Bursucul” i-a transmis lui Țucudean că a demonstrat cât de valoros este: „A anunțat pe toată lumea ca se retrage. I-am spus: nu știu ce sfat să îți dau, tu ştii cel mai bine ce vrei, eu aș da orice să joci fotbal, eu te-am cumpărat, eu te-am adus, şi ai demonstrat devenind golgheter, dar eu sunt antrenor, nu sunt eu în măsură să-ţi dau sfaturi, e o problemă personală” a dezvăluit Dan Petrescu, potrivit DigiSport.

Antrenorul CFR-ului l-a lăudat pe Țucudean și a explicat că îi va lipsi foarte mult fotbalistul: „E marcator înăscut, la antrenamente rămâneam şocat ce goluri putea să dea. Mulţi jucători am antrenat, dar ce vedeam la el, rar am văzut la alții! Pe antrenori, jucătorii îi fac mari! Mai dispărea uneori, voia pauze de la antrenamente, dar în rest era mereu bine” a mai spus antrenorul campioanei României, potrivit sursei citate.

Liga 1 | Cifrele lui Țucudean la CFR Cluj:

  • Sezonul 2017/2018: 14 meciuri, 4 goluri
  • Sezonul 2018/2019: 27 meciuri, 18 goluri (golgheterul Ligii 1)
  • Sezonul 2019/2020: 3 meciuri, un gol

Vezi și OFICIAL | Ardelenii au făcut anunțul! Țucudean a luat decizia finală în privința viitorului său