VIDEO | Petrescu își plânge de milă: ”Nu am avut lot! Nu e o rușine să pierzi la Roma!”

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a prefațat meciul cu AS Roma.

”Feroviarii” vor juca împotriva italienilor în grupele Europa League, mâine, 5 noiembrie de la ora 19:55. Meciul se va disputa pe stadionul Olimpico, din Roma.

”Bursucul” își plânge de milă înaintea meciului cu Roma și anunță că doar un miracol o mai poate ajuta pe CFR să obțină punct sau puncte mâine seară.

În acest moment, ”feroviarii” se află pe primul loc în Grupa A, cu 4 puncte obținute după 2 meciuri.

”E clar că Roma e favorită și va fi până la final. N-am avut timp să ne antrenăm. Avem șapte jucători absenți. Nu am avut lot. Sincer, e o perioadă foarte grea pentru mine și pentru club. Nu văd de ce s-ar plânge antrenorul lor. Noi abia reușim să facem echipă. Numai un miracol face ca CFR să scoată un rezultat pozitiv mâine.

Nu avem fundași, toți sunt accidentați. O să inventăm alți jucători. Numai CFR cluj are ghinionul ăsta. Va fi o apărare improvizată. La Mediaș s-a văzut. Dacă pierdem, e ceva normal. Băieții trebuie să dea tot ce au mai bun. Dacă pierzi la Roma nu are de ce să îți fie rușine. Cine dă două goluri mâine, primește o pizza de la mine. Ar fi miracolul carierei dacă aș câștiga mâine.” a declarat Petrescu la conferința de presă.

Citește și Transfer de 5 stele pentru CFR: un jucător cu meciuri în Liga Campionilor vine în Gruia!