VIDEO | Petrescu dă de pământ cu naționala: ”Vom fi în urna cu Luxemburg şi cu Liechtenstein!”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, dă de pâmănt cu echipa națională.

”Tricolorii” au ratat calificarea la EURO 2021, turneu organizat și de București, și au pierdut ambele meciuri din Liga Națiunilor, scor 0-4 cu Norvegia și 0-1 cu Austria.

Fostul mare internațional român a tunat și a fulgerat când a fost întrebat de echipa națională. ”Bursucul” vede un viitor sumbru pentru România.

”Dacă generaţia mea pierdea trei meciuri la rând, nu ştiu ce se întâmpla. Pentru că noi ne calificăm la Mondiale de pe primul loc, la Europene de pe primul loc şi am tot fost criticaţi.

Acum am ajuns departe de adevăr, cred că sportiv vom fi în urna cu Luxemburg şi cu Liechtenstein dacă mergem pe această pantă. Pentru că în loc să mergem în sus, mergem în jos, iar rezultatele spun totul. Degeaba încercăm să ne minţim, clar rezultatele spun că noi nu suntem bine la echipa naţională.

prim 11 romania

În schimb, la echipele de tineret eu spun că arătăm foarte bine. Şi e posibil ca în viitorul apropiat să formăm o echipă bună şi la naţionala de seniori. Dar în momentul de faţă numai echipa de tineret face faţă la cerinţele pe care le au suporterii, specialiştii din fotbal, dar la echipa mare din păcate rezultatele nu sunt de partea noastră.” a declarat ”Bursucul” la conferința de presă a meciului cu Botoșani.

Conferința de presă a antrenorului nostru Dan Petrescu înaintea meciului cu FC Botoșani!Hai CFR!

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 16 octombrie 2020

Citește și Adio Euro 2020 în România? Preşedintele UEFA: ,,Ar putea să se joace într-o singură ţară”