VIDEO | Petrecere cu manele la Dinamo! Jucătorul pe care Contra îl bagă în izolare de urgență

Cosmin Contra l-a trimis pe Mihai Neicuțescu la echipa a doua a lui Dinamo. Atacantul în vârstă de 21 de ani a luat o decizie incredibilă: a petrecut cu mai multe persoane, pe manele, fără a respecta regulile de distanțare. Antrenorul ‘câinilor roșii’ a anunțat că Neicuțescu va fi amendat și va trebui să stea în izolare.

‘Ghinionul’ lui Mihai Neicuțescu a fost că mai multe clipuri video postate pe o rețea de socializare au devenit virale în scurt timp.

De la petrecere nu au lipsit lăutarii și dedicațiile, iar printre invitați s-a aflat și manelistul Dan Bursuc. Imaginile au fost postate chiar de către iubita fotbalistului, Lorena Papuc, pe contul ei de Instagram.

Bineînțeles că vor fi consecințe. E clar că, chiar dacă l-am trimis la echipa a doua, Neicuțescu nu a respectat aceste reguli ale COVID. El nu se va mai putea antrena nici cu echipa a doua, cel puțin 14 zile, pentru că nu putem să riscăm nimic. Vor fi și consecințe la nivel de bani, trebuie să existe o amendă. Trebuie să înțeleagă toți jucătorii că trebuie să fie profesioniști, responsabili. Regulile sunt cum sunt în momentul de față și trebuie să fim cu toții atenți, nu putem să avem asemenea ieșiri, care nu țin de profesionalism. Neicuțescu are o familie și ar trebui să fie mult mai responsabil“, a spus Cosmin Contra la DigiSport.

cosmin-contra-dinamo

În urmă cu două zile, Mihai Neicuțescu a fost trimis la Dinamo 2, alături de Daniel Popa, Mihai Popescu și Andrei Sin.

Neicuțescu (21 de ani) a fost crescut la Dinamo, iar în acest sezon a prins 80 de minute în cele două jocuri din Liga 1. 250.000 de euro este cota de piață a atacantului.

neicutescu

CITEȘTE ȘI -> Contra, mulțumit de campania de transferuri! “Presiunea va fi pe mine. Mai am nevoie de un atacant și un portar”