VIDEO | Păun vrea să facă meciul vieții! “Ne-am pregătit exemplar. Putem să câștigăm cu oricine”

CFR Cluj se pregătește pentru confruntarea cu FC Sevilla din 16-imile de finală ale Europa League. Mijlocașul Alexandru Păun a declarat că este cel mai important meci din cariera lui și este optimist că ardelenii se pot impune pe teren propriu, joi.

CFR Cluj – FC Sevilla a fost programat pentru joi, 20 februarie, de la ora 19:55. Returul se va juca peste o săptămână, în Spania.

Campioana României a vândut toate biletele disponibile pe arena ‘Dr. Constantin Rădulescu’, fiind așteptați 20.000 de spectatori.

Cu siguranță, ne-am pregătit exemplar pentru acest meci. Eram nerăbdători să vină această partidă. Ne bucurăm de aportul publicului şi că stadionul va fi plin și cu siguranţă acest lucru ne va ajuta.

Sunt prea mulți fotbaliști de valoare la Sevilla, îi apreciez pentru tot ce au făcut. În mod special pe Suso, este un jucător extraordinar. Trebuie să-l anihilăm, la fel ca pe ceilalți. Vom avea mult de furcă cu ei. Îi vom analiza astăzi și mâine și vom ști ce să facem pentru a încerca să câștigăm. Trebuie să ne propunem acest lucru.

Dacă suntem serioşi şi determinaţi, putem să câștigăm cu oricine. Nu știu dacă voi fi titular. Dacă voi intra pe teren, sper să o fac cât mai bine şi la final să fim fericiţi. Este cel mai important meci pentru mine de când sunt la CFR şi de când sunt în fotbal“, a spus Adrian Alexandru Păun la conferința de presă.

6 goluri și 7 pase decisive a reușit Alexandru Păun în acest sezon al Ligii 1, în 17 meciuri.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Autobază cu Sevilla? Dan Petrescu: „0-0 ar fi un rezultat bun!”