Dezolare în tabăra naționalei de tineret după eșecul dramatic cu Germania, în semifinalele Campionatului European! Fundașul Alexandru Pașcanu a fost cuprins de lacrimi la finalul unei partide echilibrate, în care scorul a fost 2-2 până în minutul 90.

La Bologna, Germania (campioana europeană en titre) a câștigat cu 4-2 și va juca din nou pentru trofeu, împotriva Spaniei, duminică.

Suporterii români au fost din nou la înălțime: în număr de aproximativ 15.000, la 41 de grade Celsius.

Imnul Romaniei – inainte de partida cu Germania

Emoţionant! “Deşteaptă-te, române!” a “cutremurat” arena din Bologna. #HaiRomania

Publicată de TVRSport pe Joi, 27 iunie 2019

E foarte greu de procesat această înfrângere, dar le mulțumim tuturor fanilor din România, de aici, care ne-au susținut și ne-au ajutat foarte mult. A fost foarte dureros, mai ales că am avut partida în mână. Am avut 2-1 la pauză și am crezut că putem merge mai departe. Din păcate, n-a fost să fie și trebuie să ne readucem gândul la ce avem de făcut în continuare. Să nu uităm că am ajuns într-o semifinală.

Sunt foarte mândru de ce am realizat alături de acest grup fantastic și sperăm să facem la Jocurile Olimpice și mai multă treabă decât am făcut aici. N-am mai jucat niciodată la 41 de grade, a fost foarte, foarte greu. Sper să putem să ne calificăm din nou„, a spus Alex Pașcanu la FRF TV.

EURO încheiat în lacrimi! 😪 România este eliminată din semifinalele turneului de Germania! Primele reacții de la Bologna! LIVEBLOG 👉 bit.ly/2Kwr1elMereu cu voi, supereroilor!

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Joi, 27 iunie 2019