VIDEO | PAOK îşi rescrie istoria cu Lucescu. Performanţă unică în istoria de 92 de ani a clubului

Victoria obţinută duminică seară pe terenul rivalei Olympiacos a avut o însemnătate specială pentru PAOK Salonic. Echipa lui Răzvan Lucescu a ajuns la cinci victorii consecutive în startul unui sezon pentru prima oară în istoria clubului.

După 1-0 cu Olympiacos, PAOK s-a instalat în fruntea clasamentului din Superliga Greciei. Echipa din Salonic este lider cu 13 puncte, chiar dacă a câştigat toate cele cinci meciuri disputate până acum. PAOK a pornit cu o penalizare de două puncte din cauza incidentelor petrecute în sezonul trecut la meciul cu AEK Atena.

“Încă un record pentru acest grup care în fiecare zi arată că se maturizează în faţa dificultăţilor pe care le înfruntă. PAOK a obţinut cinci victorii în primele cinci meciuri. Este al treilea sezon în care PAOK este neînvinsă în primele cinci etape, însă atât în 2016-17, cât şi în 2017-18 au fost trei victorii şi câte două remize. Iar în precedentele două sezoane prima înfrângere a venit chiar pe Karaiskakis. Fapt care dă o şi mai mare importanţă victoriei obţinute duminică” – a notat site-ul oficial al clubului.

#TheFutureIsHere #PAOK #OLYPAOK

Publicată de PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ pe Duminică, 30 Septembrie 2018

Cu PAOK, Răzvan Lucescu are cel mai bun parcurs din cariera de antrenor. În 55 de meciuri disputate în toate competiţiile, antrenorul român are o medie de 2,31 puncte câştigate pe meci. Altfel spus, 77% dintre meciuri s-au încheiat cu victorii obţinute de echipa din Salonic. Procentul remarcabil este de asemenea un record în istoria clubului. Susţinătorii lui PAOK l-au poreclit pe Lucescu ‘Generalul’, iar apelativul a fost îmbrăţişat repede de oficialii clubului. PAOK TV a postat un material video cu momente de la antrenamentele conduse de tehnicianul român.