VIDEO | Pandemia, bat-o vina! Costel Enache: ”Sper să nu fi uitat principalul obiectiv cu care am plecat la drum”

Costel Enache, antrenorul Petrolului Ploiești, a prefațat partida de foc cu UTA Arad, din play-off-ul ligii secunde.

UTA – Petrolul, marele derby din prima etapă a play-off-ului, se va juca sâmbătă, de la ora 17:00.

Antrenorul ”lupilor galbeni” crede că diferența în play-off o va face mentalul și le transmite un mesaj categoric elevilor săi: vrea să vadă atitudine pe teren încă din prima etapă!

Iată ce a declarat Costel Enache în cadrul conferinței de presă:

Cum privește play-off-ul: ”Într-adevăr, putem spune că ne așteaptă ceva inedit. Este o situație nouă, pentru fiecare dintre noi, și sper că am găsit abilitatea să o gestionăm bine. A fost o perioadă lungă, în care am încercat să ne adaptăm situațiilor ivite pe parcurs (stare de urgență, stare de alertă, antrenamente individuale pe video, antrenamente în grup de patru, teste, distanță mare între noi, imposibilitatea de a putea face o ședință video împreună, etc), dar sper să nu ne fi pierdut spiritul, dorința și să nu fi uitat cumva obiectivul cu care am plecat la drum.

Cred că, în acest play-off, diferența va fi făcută din punct de vedere mental, al abordării sufletești, și nu neapărat în plan fizic, tehnic și tactic. Suntem pregătiți pentru acest play-off și aș vrea să văd lucrul acesta încă din primul joc!”

Despre derby-ul cu UTA: ”Nu este cel mai ușor meci, dar situația în care ne aflăm ne obligă să tratăm fiecare adversar ca pe unul pe care trebuie să-l învingem. În general, primul joc este cel mai greu, iar cum UTA, știm bine, reprezintă o echipă omogenă, echilibrată, cu forță și foarte constantă, atunci va fi și mai dificil. Dar, avem și noi ambițiile noastre.

În primul rând este obiectivul pe care l-am stabilit și pe care trebuie să-l îndeplinim. Apoi, în cel de-al doilea rând, ne dorim să arătăm că rezultatele din acest campionat, din meciurile cu UTA, nu au fost reale în raport cu ceea ce s-a petrecut pe teren. Vrem să ne ridicăm la nivelul pe care toată lumea îl așteaptă de la noi.”

Costel Enache: „Factorul mental va fi decisiv în play-off!”🟡🔵➡️➡️ https://bit.ly/3gsD6gz#PetrolulPloiesti #LupiiGalbeni

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Miercuri, 1 iulie 2020

Clasamentul înjumătățit, cu care se va intra în play-off-ul Ligii a 2-a:

  • UTA Arad  25 puncte
  • CS Mioveni 20*
  • Turris Oltul Turnu Măgurele 20*
  • Campionii FC Argeş 19
  • Petrolul Ploieşti 19
  • Rapid 19*

petrolul

Citește și Arădenii se victimizează înaintea meciului cu Petrolul! “Indiferent câte piedici ne pun miticii”