Rapid a câștigat primul meci amical din cadrul cantonamentului de la Bolu, Turcia.

Adversara giuleștenilor a fost ocupanta locului 5 din Superliga turcă, Malatyaspor, echipă ce va juca în Europa League. Rapid s-a impus, scor 2-0, golurile formației din Giulești fiind marcate de Amir Jorza, minutul 22, și Drăghiceanu, minutul 78.

După partida amicală, Daniel Pancu a vorbit despre noile transferuri din acest sezon și despre meciurile de foc care îi așteaptă pe giuleșteni în Liga a 2-a. Antrenorul Rapidului este de părere că Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești vor fi principalele contracandidate la promovare.

”Au fost multe momente din care am jucat de la egal la egal cu ei. Am și suferit mult. Au avut ocazii. E important că nimeni nu a fost accidendat. Sunt diferențe foarte mari între jucătorii care au lucrat cu mine din octombrie și cei care au venit acum. Echipa noastră este foarte bună. Sunt foarte mulțumit de noile transferuri. Fiecare are calitate. 

Petrolul și Universitatea Cluj rămân principalele contracandidate la promovare. La Petrolul au venit jucători de primă ligă. Stoican a putut să își aleagă jucători pe care îi cunoaște, cu care a mai lucrat. Eu nu am această posibilitate. Va fi cel mai interesant campionat din istorie.” a declarat Daniel Pancu.