VIDEO | Oltenii speră la titlu în următorul sezon: ”Craiova își dorește să fie campioană”

Universitatea Craiova a încheiat sezonul trecut pe locul 4 în Liga 1, însă oltenii au așteptări mari în următoarea ediție de campionat. ”Leii” din Bănie își doresc că câștige titlul!

Formația din Bănie va evolua în primul tur de calificare al Europa League (date de disputare: 11 iulie – turul; 18 iulie – returul).

Jucătorii Universității Craiova și-au cumpărat abonamente pentru următorul sezon și au vorbit despre obiectivul principal al clubului. Alexandru Mateiu este de părere că începutul campionatului contează foarte mult: ”Craiova își dorește să fie campioană. E important să nu avem probleme. Avem cei mai frumoși suporteri și ne bucurăm că suntem aici. Ei sunt alături de noi și sper să îi facem fericiți pentru că merită. Noi sperăm să începem cu dreptul acest sezon.” a declarat Mateiu.

”Orice echipă care vine pe stadionul nostru se teme de acești suporteri fanatici care ne sprijină din primul minut până în ultimul. Vom vedea cine se va bate la titlu când se va termina campania de transferuri.” a declarat și Valentin Mihăilă.