Jucătorii Universității Craiova au planuri mari pentru următorul sezon!

În Bănie se vorbește despre titlu, iar noii jucători care au ajuns la Craiova sunt motivați pentru îndeplinirea acestui rezultat. Bogdan Vătăjelu a fost transferat de olteni de la Sparta Praga, iar Alex Ioniță de la CFR. Ambii jucători sunt de părere că Universitatea Craiova este o echipă care se va bate la titlu în următorul sezon.

Bogdan Vătăjelu a revenit în Bănie și e pus pe fapte mari. Fotbalistul este de părere că oltenii au condiții care să le permită să se lupte pentru trofee: ”Mi-am dorit să mă întorc acasă, nu am stat foarte mult pe gânduri, faţă de ce am lăsat eu de când am plecat la Ştiinţa, totul acum e la un nivel foarte înalt. Acum cred că sunt condiţii să te baţi să câştigi campionatul, cupa, cred că acum, prin ce a făcut clubul pentru echipă, pentru jucători, ne obligă să dăm cât mai mult şi să aducem trofee” a declarat Bogdan Vătăjelu.

 

De asemenea, Alex Ioniță are în palmares 2 titluri, cu CFR Cluj și Astra Giurgiu, însă nu se oprește aici. Fotbalistul vrea să fie, din nou, campion, de data aceasta cu ”Leii” din Bănie. Fotbalistul a precizat că a învățat din greșeli și va da 100% pe teren: ”Mă bucur că am venit, am făcut o alegere bună. Sper să revin la evoluţiile mele bune. Am încredere foarte mare în această echipă, de aceea am şi venit, îmi doresc să câştig din nou campionatul.

Am timp să îmi demostrrez calităţile şi cred că am venit la momentul potrivit. Am trecut pe la CFR, am învăţat din greşeli şi sper să nu mai repet aici, să fiu pregătit tot timpul, iar când mi se va oferi şansa, să dau 100%.” a spus și Alexandru Ioniță.

Vezi și Prezentare spectaculoasă la Craiova! Oltenii au etalat noul echipament