VIDEO | Ofertă fabuloasă pentru Ionuț Radu! Un club de top din Premier League vrea să-l transfere pe portarul român

Presa din Italia anunță că Ionuț Radu (22 ani) a fost dorit de Arsenal, însă Inter nu a fost de acord cu transferul!

Radu a fost cumpărat de Genoa pentru 8 milioane de euro, dar formația din Milano a păstrat o clauză de răscumpărare de 12 milioane.

Potrivit fcinternews.it, Arsenal a vrut să-l transfere pe goalkeeper-ul român, însă Inter a blocat mutarea. Italienii au anunțat că ”tunarii” voiau să-l transfere pe Radu ca înlocuitor pentru Petr Cech.

Crescenzo Cecere, impresarul internaționalului român, a explicat că Radu va rămâne la Genoa pentru încă un sezon. Acesta a explicat că, în afară de Arsenal, și Lyon a fost interesată de portarul de 22 ani. Francezii au trimis un scouter la ultimul meci din Serie A, cu Fiorentina, scor 0-0.

”El este jucătorul clubului Genoa şi mai are un contract pentru doi ani. Inter are un drept de răscumpărare, dar depinde numai de ei dacă îşi exercită acest drept, iar noi vom asculta de ei. În aceste condiţii, jucătorul rămâne în Liguria, chiar dacă afecţiunea pe care o are băiatul pentru Inter este foarte mare.

Au fost multe echipe interesate de el, cum ar fi Olympique Lyon. Recent, a fost o încercare de la Arsenal. Este un jucător foarte interesant, ţinând cont că a crescut mult din toate punctele de vedere”, a declarat impresarul lui Radu pentru fcinternews.it.

12 milioane de euro este cota de piață a lui Radu, potrivit transfermarkt.com. Acesta a jucat în sezonul actual 33 de meciuri pentru Genoa.