RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Veste URIAȘĂ primită de Dinamo! Anunț important făcut de Burleanu

Spaniolii care au preluat clubul Dinamo de la Negoiță vor să reînființeze echipa a doua a „câinilor roșii”, pe care fostul acționar majoritar din „Groapă” a desființat-o pentru a reduce costurile.

„Câinii” doresc înscrierea echipei secunde în Liga 3. Burleanu a anunțat că Dinamo mai are termen până vineri, 21 august, să depună dosarul pentru reînființarea echipei satelit.

„Nu s-a discutat astăzi despre Dinamo la nivel de Comitet Executiv. Dinamo trebuia să respecte un termen și nu a respectat acest termen. Ca și alte cluburi din Liga 1 care doresc să își înființeze echipe satelit, pot să o facă îndeplinind toate condițiile și depunând dosarul până vineri, ora 12:00”, a spus acesta în cadrul unei conferințe de presă.

Deciziile Comitetului Executiv din 18 august

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, prezintă cele mai importante decizii luate în cadrul ședinței Comitetului Executiv de marți, 18 august 2020.

Publicată de Federația Română de Fotbal pe Marţi, 18 august 2020

FRF nu a luat încă o decizie în privința componenței grupelor din Liga 3, însă nu este exclus ca Steaua, Dinamo B și pe FCSB II să ajungă în aceeași grupă. Totuși, este posibil și ca Federația să decidă repartizarea Stelei și a FCSB II în grupe diferite, pentru a evita eventuale conflicte în timpul meciurilor, cunoscută fiind rivalitatea dintre cele două cluburi.

Citește și • VIDEO | Burleanu cere ajutor de la Guvern: „Este risc mai mare la terase decât la meciurile de fotbal”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare