VIDEO | Numai pe asta nu o făcuse! Melodia pe care Ibrahimovic o va cânta la Sanremo

Zlatan Ibrahimovic are cale liberă pentru festivalul de la Sanremo. Starul suedez al lui AC Milan s-a accidentat la aductori în timpul meciului cu AS Roma şi va fi indisponibil pentru următoarele trei săptămâni. 

Ibrahimovic urmează să fie unul dintre coprezentatorii Festivalului de la Sanremo, acolo unde va şi interpreta o melodie, alături de Sinişa Mihajlovic, antrenorul celor de la Bologna.

Duetul inedit provenit din lumea fotbalului va interpreta un hit din 1972, “Io Vagabondo”, al trupei I Nomadi.

Zlatan avea de gând oricum să îşi onoreze promisiunea făcută organizatorilor. Planul iniţial al suedezului era să se pregătească individual în micuţa localitate italiană şi să participe atât la cele patru nopţi ale festivalului cât şi la meciurile cu Udinese, de miercuri şi Verona, de duminică – ambele vitale în lupta pentru titlu cu Inter.

Accidentat, Ibrahimovic riscă acum să rateze chiar şi marea confruntare cu Manchester United de pe Old Trafford. Duelul din optimile UEFA Europa League va avea loc joia viitoare, pe 11 martie.

A 71-a ediţie a festivalului de la Sanremo începe astăzi şi va dura până sâmbătă, în cinci seri de muzică live şi spectacole transmise în direct de la Teatrul Ariston la Televiziunea RAI.