Înfrângerea suferită de Petrolul Ploiești cu scorul de  3-0   în fața celor de la ASU Politehnica Timișoara a fost picătura care a umplut paharul. Fanii formației ploieștene au răbufnit la finalul partidei, notează realitateadeprahova.net.

”Nu meritați, nu meritați la Petrolul să jucați”, au scandat ultrașii care au părăsit în lacrimi arena Dan Păltinișanu.

Potrivit realitateadeprahova.net, singurul jucător din lotul formației ploieștene care a rămas și a acceptat criticile suporterilor a fost portarul de rezervă Mirel Bolboașă. Acesta, cu capul în pământ și cu lacrimi în ochi,  a rămas minute bune alături de fani.

Totodată, Peluza I Ilie Oană a emis un comunicat de presă în care a solicitat atât demisia președintelui Cristi Vlad, cât și a tehnicianului Mugurel Cornățeanu. Ultrașii  au făcut și un apel la unitate în rândul suporterilor aflați în toate zonele stadionului.

Totodată, aceștia acuză că, de fapt, cel care antrenează Petrolul este Leo Grozavu, cel care a fost demis oficial anul trecut.

”Încă o dată s-a dovedit că reacțiile Peluzei I Ilie Oană la adresa președintelui Cristi Vlad au fost unele justificate! Este inadmisibil modul în care el și întreaga conducere a clubului nostru tratează promovarea în Liga 1.

De nenumărate ori, Peluza I “Ilie Oană” a tot dat semnale de alarmă, încă din Liga a-3-a, asupra lucrurilor necurate care se întâmplă în ultima perioadă la Petrolul Ploiești, însă mulți dintre dumneavoastră, suporteri înfocați ai echipei noastre drage, ați fost manipulați de vorbele frumoase lansate în spațiul public de președintele Cristi Vlad sau reprezentantul partenerului finanțator, Mădălin Mihailovici.

Sperăm ca acum să deschideți ochii și să vă alăturați demersurilor noastre în ceea ce privește demiterea președintelui Vlad.

Cred că sunteți conștienți că suntem foarte aproape să pierdem promovarea și că singura soluție este reprezentată atât de o schimbare la nivel de conducere, cât și una la nivelul băncii tehnice!

Acum privind la rece campania de achiziții de la Petrolul Ploiești, dar și reacția conducerii la petițiile înaintate de Peluza I Ilie Oană de a readuce acasă juniori de valoare precum Antonio Manolache, Iulian Ilie, putem spune că zvonurile legate de comisioane nu sunt departe de adevăr.

Și asta se pare cu girul lui Mădălin Mihailovici, cel care dovedește că nu dorește ca la Petrolul Ploiești să dispară amatorismul practicat de Cristi Vlad și să aducă un președinte care să cunoască în adevăratul sens al cuvântului fenomenul fotbalistic.

Astfel, am ajuns în momentul în care, cu o echipă schimbată aproape în totalitate în perioada pauzei competiționale și cu un antrenor-marionetă condus telefonic de fostul tehnician Leo Grozavu, Petrolul Ploiești se află la un pas de a pierde promovarea în Liga 1.
Cât să mai acceptați această bătaie de joc, frați petroliști?

Ce trebuie să se mai întâmple pentru a fi uniți și a lua atitudine în ceea ce privește demiterea lui Cristi Vlad?”, se arată scris în comunicatul de presă emis de Peluza I Ilie Oană.