VIDEO | Nu cedează niciodată! Prima reacție a Simonei Halep, după un debut infernal la Cincinnati

Simona Halep (locul 4 WTA) s-a calificat cu mari emoții în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, SUA. Rusoaica Ekaterina Alexandrova (43 WTA) a fost o adversară redutabilă, care a impresionat prin stilul de joc agresiv.

Partida a durat două ore și două minute. Alexandrova a câștigat cu un punct mai mult decât Halep, dar experiența româncei în turneele mari a făcut diferența.

Nu mai puțin de 51 de erori neforțate a comis Ekaterina Alexandrova, care a beneficiat de mai multe șanse de break.

statistici

Fără îndoială, a fost un meci foarte, foarte greu. Adversara a jucat foarte bine, a lovit mingea foarte puternic, a fost greu să returnez. Dar am luptat, nu am renunțat și am vrut să alerg după fiecare minge. Am reușit și mă simt foarte bine!

Din punct de vedere mental, a fost dificil începutul de meci, din cauza accidentării pe care am suferit-o săptămâna trecută. Nu am simțit dureri, sunt foarte fericită pentru acest lucru. A fost greu să-mi găsesc ritmul, să fiu agresivă pe teren. La început, eu am încercat să simt ritmul, iar ea (Alexandrova) era prea bună. În setul doi, am simțit că joc mai bine și că trebuie să schimb tactica, să fiu mai agresivă.

Vă mulțumesc tuturor (spectatorilor)! Este o plăcere să joc aici și sper că voi merge până la capăt în acest turneu“, a spus Simona Halep, la finalul partidei.

În faza optimilor de finală la Cincinnati, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida Daria Kasatkina (Rusia, locul 41 WTA) – Madison Keys (SUA, 18 WTA), care va începe în jurul orei 23:00.