VIDEO | Noua speranță propusă pentru atacul lui Dinamo: ”A avut o perioadă mai complicată, dar a trecut peste ea”

Cu o etapă înainte de sezonul regulat, Dinamo este pe locul 14, cu 27 puncte, și va rata pentru a patra oară consecutiv calificarea în play-off.

Criza de formă prin care trece formația lui Gigi Mulțescu se datorează și lipsei de eficiență din compartimentul ofensiv. Dinamo a marcat doar două goluri în ultimele nouă etape, perioadă în care a obținut doar două puncte.

dinamo nemec
Adam Nemec

Deși, spre bucuria fanilor a revenit Adam Nemec, cel care a fost și lăudat de Edi Iordănescu după meciul cu CFR, criza atacanților de la Dinamo este una acută. Disperați, dinamoviștii propun un nume surpriză pentru a revitaliza compartimentul de atac al primei echipe.

Tiberiu Curea este un puști de 17 ani care a marcat trei goluri în ultimul weekend. Mai întâi a înscris o dublă pentru Dinamo 2 în poarta celor de la Concordia Chiajna II (5-0), în Liga 3. Pe urmă, a punctat decissiv și în derby-ul din Liga Elitelor U19, cu FCSB U19 (2-1).

gica mihali

Antrenorul de la Dinamo U19 este fostul internațional, Gică Mihali. Acesta îl cunoaște pe noul puști-minune al ”câinilor”, despre care a spus că nu ar fi o surpriză dacă Tiberiu Curea ar intra și în vederile lui Gigi Mulțescu pentru prima echipă.

„Puștiul a avut o perioadă mai complicată, dar a trecut peste ea. Eu nu cunosc detalii, dar mi s-a spus că a avut o accidentare de durată, a stat mult pe tușă, ajunsese să ia foarte mult în greutate. Vara trecută a slăbit 18-20 de kilograme! A ținut o cură de slăbire drastică, acum e forță. A fost și la mine, joacă și la echipa a doua. A început să-și dea drumul la joc. Curea are calități, este vârf, protejează binișor, este puternic, ar trebui să lucreze mai mult la jocul de cap.

Noi îi acordăm toată încrederea, vă dați seama, și lui Curea, și altor copii talentați. Am înțeles că era promițător încă dinainte de accidentare. Eu îi urez succes și tot ceea ce ține de mine, să-l ajut în carieră, cu plăcere”, a declarat fostul component la Generației de Aur, conform gsp.ro.

În ultima etapă din sezonul regulat, Dinamo va primi vizita celor de la Academica Clinceni.

CITEȘTE ȘI –>> Ce o așteaptă pe Dinamo în play-out: ”E păcat că s-a ajuns în situaţia asta”