VIDEO | Nicolae Stanciu a dat cărțile pe față! Fotbalistul român a vorbit despre situația de la Al-Ahli

Nicolae Stanciu (26 ani) a plecat din Arabia Saudită după ce Al-Ahli nu i-a plătit salariul de la începutul anului.

Ultimii bani primiți de acesta ar fi fost la semnarea contractului, iar fotbalisul român a pus piciorul în prag și a părăsit țara în semn de protest.

Mijlocașul român a dat cărțile pe față și a explicat exact ce s-a întâmplat în Arabia Saudită. Acesta a dezvăluit că a luat decizia de a pleca pentru a-i forța pe cei de la Al-Ahli să îi plătească salariul. Stanciu a declarat că nu a fost afectat, însă nu știe dacă va mai rămâne la clubul arab.

”Nu am fugit de la echipă, aşa cum s-a scris. După mai multe notificări ale avocatului, am decis că e mai bine să plec pe data de 14 mai, când ei aveau ultimul termen de plată. Chiar pe 11 am avut meci, am înscris. Între timp situaţia s-a rezolvat şi o să mă întorc acolo. Pe mine nu m-a afectat deloc, nu am fost stresat. Cei de acolo nu mai au probleme cum au avut în trecut.

Deocamdată nu ştiu ce se va întâmpla pentru că trebuie numit un antrenor nou acolo. Probabil va dori să îşi aducă jucători. Din ce știu eu, este un număr limitat de jucători străini. Vom vedea ce se va întâmpla, este timp.” a declarat Nicolae Stanciu pentru FRF TV.

3.2 milioane de euro este cota de piață a internaționalului român, potrivit transfermarkt.com.

Vezi și VIDEO | Ianis Hagi, impresionat de un fotbalist român: ”Este la cel mai înalt nivel”