VIDEO | Nicolae Dică e categoric! Mesaj pentru Alibec: ”A avut șansa lui, nu a profitat de ea!” 

Cel mai așteptat meci al rundei cu numărul 8, derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa, duminică, 16 septembrie, de la ora 21:00.

Sâmbătă, antrenorul vicecampioanei, Nicolae Dică, 38 de ani, a susținut o conferință de presă în care a prefațat confruntarea de mâine seară. Tehnicianul roș-albaștrilor a declarat că îi va aștepta o partidă grea contra campioanei CFR Cluj, dar speră ca elevii săi să facă un meci bun și să obțină toate cele trei puncte.

Citește și Alibec a ieșit din „Groapă” și dă de pământ cu FCSB! „M-au dat la o parte!

Conferinta de presa Nicolae Dica inaintea partidei cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 15 Septembrie 2018

”A avut șansa lui, nu a profitat de ea!” 

La conferința de presă, de sâmbătă, Nicolae Dică i-a răspuns lui Alibec, după acuzațiile pe care jucătorul Astrei i le-a adus la finalul partidei cu Dinamo:

”Când se pierde un meci sau un campionat, nu pierde un singur om. Câștigăm împreună, pierdem împreună, asta este filosofia noastră. Lui Denis Alibec nu vreau decât să-i urez multă sănătate, să dea cât mai multe goluri, să reușească să ajungă acolo unde își dorește el.

dica alibec

Așa a fost să fie la Steaua, a avut șansa lui, nu a profitat de ea! Are calități și sper să mai aibă evoluții ca aceasta din meciul cu Dinamo”, a spus Dică.

Mai mult, ”Dicanio” a dorit să scoată în evidență faptul că nu îi poartă pică lui Denis Alibec pentru perioada petrecută la FCSB: ”Eu nu am nimic cu Denis Alibec. Eu îmi doresc ca orice jucător care are randament  la antrenament să joace în echipă, pentru că eu îmi doresc rezultate”, a mai spus Dică.