VIDEO | Nicolae Dică a RĂBUFNIT! Cum a reacționat când a fost întrebat de o posibilă demitere

Meci mare, duminică, de la ora 21:00, în etapa a 12-a a Ligii 1. Craiova primește vizita vicecampioanei FCSB, într-o partidă ce se preconizează a se juca cu casa închisă.

Deși se confruntă cu serioase probleme de lot, Nicolae Dică, tehnicianul roș-albaștrilor își dorește ca echipa sa să facă o partidă bună, în Bănie, și să câștige toate cele trei puncte.

Într-o conferință de presă, care a avut loc, sâmbătă, Dică a declarat că meciul de mâine seară va fi unul extrem de dificil, mai ales datorită faptului că mulți jucători ai Craiovei sunt titulari în echipa națională. Chiar și așa, antrenorul celor de la FCSB speră ca elevii săi să îi poată bloca pe jucătorii olteni, să dețină posesia și să marcheze cât mai multe goluri:

“Întâlnim un adversar bun, care îşi doreşte să câştige campionatul, o echipă care pe teren propriu joacă bine, o echipă ofensivă, care de la mijloc în sus poate face diferenţa unu la unu, cu jucători titulari în echipa naţională. Ne aşteaptă o partidă foarte grea.

Citește și VIDEO | Accidentare HORROR a unui jucător de la Petrolul! A fost operat de URGENȚĂ

Trebuie să ţinem cont şi de adversar, pe faza defensivă să ne luăm anumite lucruri, să facem, să-i blocăm pe cei de la Craiova, pentru că de la mijloc în sus au jucători buni, de naţională şi am pregătit acest lucru şi pe faza ofensivă, ce am făcut mereu, ne dorim să avem o posesie bună, să marcăm goluri şi să câştigăm jocul”, a declarat Nicolae Dică.

Întrebat de jurnaliștii aflați în sala de conferință, cum comentează o posibilă demitere de la cârma formației, Nicolae Dică a răbufnit: “Asta aţi spus voi, patronul echipei a spus altceva. Dânsul v-a spus clar. Dacă un om vine şi vă spune un lucru, voi spuneţi altceva?! Ce trebuie să mai spun?! Presiune la Steaua este întotdeauna, la fiecare joc. Este normal să se întâmple lucrul acesta pentru că la Steaua trebuie să joci fiecare meci şi să îl câştigi.”