VIDEO | Niciun derby fără scântei! Incidente fără precedent în Grecia

Suporterii din Grecia au creat din nou probleme la un derby din campionat. Duelul dintre Panathinaikos şi Olympiacos a fost întrerupt pentru zece minute după un incident fără precedent provocat de fanii echipei gazdă.

UPDATE – Partida a fost întreruptă din nou şi în repriza a doua. Fanii lui Panathinaikos s-au războit cu reprezentanţii forţelor de ordine. Stadionul a fost cuprins de gazele lacrimogene folosite de poliţie. Tribunele au fost în cele din urmă evacuate, iar arbitrul german a trimis cele două echipe la vestiare în minutul 72. Cel mai probabil, meciul se va încheia cu victoria lui Olympiacos la masa verde. Pe teren, scorul era 1-0 pentru oaspeţi.

La câteva minute după începerea partidei, suporterii lui Panathinaikos au pătruns pe teren şi s-au îndreptat ameninţător spre banca de rezerve a oaspeţilor. Arbitrul a întrerupt meciul şi a trimis echipele la vestiar după ce a realizat că s-ar fi putut ajunge la momente dramatice. Jucătorii lui Panathinaikos s-au rugat de fani să se întoarcă în tribune!

În sezonul trecut, echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut două meciuri la masa verde în urma unor incidente petrecute la derby-urile din Toumba, cu Olympiacos şi AEK Atena.