VIDEO | Neînvinși, dar eliminați din Europa League! Bogdan Mara: “Este frustrant! Ieșim cu fruntea sus”

CFR Cluj s-a oprit în 16-imile de finală ale Europa League, chiar dacă nu a pierdut niciunul dintre meciurile cu FC Sevilla. Campioana României a înscris în minutul 87 pe arena ‘Ramon Sanchez Pizjuan’, dar reușita lui Păun a fost anulată de VAR.

Golul a fost anulat de către arbitrajul video pentru un presupus henț al lui Traore la faza precedentă șutului lui Păun. Cu toate acestea, arbitrul central Andris Treimanis a decis să nu vizioneze reluări ale fazei.

FC Sevilla merge în optimile de finală ale Europa League, grație acelui 1-1 obținut la Cluj-Napoca.

Sunt dezamăgit cu ce s-a întâmplat la faza golului. Nu știu dacă a fost gol. Ne așteptam ca arbitrul să meargă și să vadă de două-trei ori faza. Asta mi se părea normal. E un gol de calificare, nu e orice gol. Mi s-a părut cam ușor dat. Mi s-a spus că nu trebuia să se acorde henț, am înțeles că și domnul Crăciunescu a spus la fel. Băieții au luptat extraordinar, îi felicit. Este frustrant și sunt dezamăgit.

E ciudat… o echipă mare ca Sevilla să se califice așa! Am avut ocaziile noastre, nu poți să spui că ne-au omorât. Dacă ne băteau 2-0, 3-0, nu mai ziceam nimic. Cred că ieșim cu fruntea sus din această competiție. Îi felicit pe băieți și pe Dan Petrescu. Am dus cu mândrie fotbalul românesc în competiție“, a spus Bogdan Mara la DigiSport.

bogdan-mara cfr cluj