VIDEO | Negociere în direct la TV! Becali și Iftime nu s-au înțeles pentru transferul lui Chindriș. “Suntem posedați”

Telenovela pe tema transferului fundașului Andrei Chindriș continuă! Gigi Becali și Valeriu Iftime au negociat în direct la TV, dar nu au ajuns la un acord. Finanțatorul de la FCSB a scăzut oferta pentru Chindriș, iar patronul de la FC Botoșani nu este dispus să negocieze în Săptămâna Mare.

Aseară, Becali a anunțat că oferă 580.000 de euro pentru transferul fundașului central Andrei Chindriș (21 de ani). Astăzi, propunerea a scăzut la 400.000 de euro.

800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, care a declarat că este tentat să vină la FCSB.

Mai mult de 400.000 de euro nu dau pe el. Eu sunt cel mai mare vânzător, că vând cel mai mult. Acum vă gândiți așa, că vrea să-l ia Becali și că puteți să-l dați în altă parte cu mai mulți bani. E posibil ca fotbalul să intre puțin în faliment și să scadă până la 30-40% în valoare sau peste 4-5 luni să izbucnească fotbalul, să sară lumea cu bani, ca în economie. Eu în varianta a doua cred“, a spus Gigi Becali la Pro X.

valeriu iftime - gigi becali

Eu săptămâna asta nu-l vând pe Andrei, dar rămâne un capitol deschis. Nu îl dau pe 400.000 de euro. Andrei Chindriș va juca la Botoșani până la perioada transferurilor. Eu nu sunt vânzător, sună prost și mă deranjează. Sunt surprins că domnul Becali vrea să facă business cu mine în Săptămâna Mare. Eu nu negociez acum cu el.

Închei subiectul ăsta. Suntem posedați. Dacă noi facem negocieri în Săptămâna Patimilor… Suntem posedați, de ce ne grăbim? Andrei mi-a spus că nu vrea să se grăbească și că așteaptă până în vară. Chindriș este un copil excepțional, altfel decât ceilalți. Burcă a uitat cum îl cheamă după ce a plecat la CFR Cluj“, a spus Valeriu Iftime la Pro X.