VIDEO | Naţionala marilor speranţe. “Tineretul” a decolat spre Italia

Naţionala de tineret a plecat spre Italia, acolo unde tricolorii lui Mirel Rădoi vor participa la turneul final U21 EURO 2019.  Tricolorii vor efectua un stagiu de pregătire de opt zile în peninsulă. 

Tinerii lui Rădoi s-au îmbrăcat la patru ace la plecarea de la Centrul Naţional de la Buftea.

Tricolorii vor efectua un stagiu de pregătire de opt zile în Italia. Reprezentativa noastră va fi cazată la Hotel Miramonti din localitatea Bagno di Romagna. Stabilimentul dispune de toate condițiile pentru o pregătire cât mai bună: teren propriu de antrenament cu gazon natural, teren cu gazon artificial, sală de fitness și centru SPA.

Pe 15 iunie, tricolorii se vor muta în orașul Forli, situat la 30 de km de Cesena, unde se vor caza la Grand Hotel Forli. Aici se va sta pe durata turneului final, a informat site-ul oficial FRF.

Din lotul lui Rădoi lipsesc jucătorii chemați la prima reprezentativă, Ionuț Radu, George Pușcaș, Ianis Hagi, Dennis Man, Ionuț Nedelcearu și Tudor Băluță,și a lui Cătălin Căbuz. Portarul celor de la AFC Hermannstadt este implicat cu echipa sa la meciurile de baraj pentru menținerea în Liga 1. Cei şapte se vor alătura lotului direct în Italia.

Programul tricolorilor la EURO 2019

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)