VIDEO | Naţionala, antrenament pe ploaie la Klagenfurt! De ce se teme Mirel Rădoi în Austria

Naţionala României a avut parte de ploaie la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Austria. Mirel Rădoi speră la prima victorie în grupă, dar şi-a avertizat jucătorii în legătură cu un aspect observat în jocul adversarilor.

Tricolorii au început antrenamentul oficial de pe Wörthersee Stadion pe o ploaie măruntă, însă precipitaţiile s-au intensificat, iar ultima parte a şedinţei de pregătire s-a desfăşurat pe ploaie torenţială.

Rădoi şi-a urmărit adversarii şi a fost surprins de ritmul excelent pe care austriecii l-au avut la meciul cu Norvegia, scor 2-1.

“Am văzut foarte multe partide zilele acestea şi vă spun sincer că nicio echipă nu a putut să ţină ritmul pe care l-a ţinut Austria contra Norvegiei. Şi aici mă refer la Suedia cu Franţa, Germania – Spania, Bulgaria – Irlanda, Turcia – Ungaria. Sunt toate partide pe care le-am văzut şi niciuna dintre aceste echipe nu a reuşit să ţină ritmul Austriei. Din punctul ăsta de vedere vom întâmpina dificultăţi mâine seară dacă nu ştim la ce să ne aşteptăm” – a declarat selecţionerul la conferinţa de presă.

Trei victorii, cinci remize şi două înfrângeri – este bilanţul naţionalei României în cele zece întâlniri din istorie cu Austria.

Ultima partidă s-a jucat în urmă cu opt ani, tot la Klagenfurt: a fost un meci amical încheiat cu o remiză albă.

Austria – România, al doilea meci din grupă pentru tricolori în noua ediţie din Liga Naţiunilor, se va juca diseară, de la 21:45, la Klagenfurt.