Străinii care joacă în România au avut și ei o zi specială!

Este și cazul celor care au venit să joace la Craiova. Într-un material video inedit, Acka, Ferreira și Qaka au avut mesaje speciale pentru suporterii Craiovei de 1 decembrie.

„Mulțumesc mult, România! Mulțumesc Craiova pentru maniera în care m-ați primit”, a fost sincer Tiago Ferreira, fotbalist venit în Liga 1 în 2017, de la Madeira.

„Români prin naștere, olteni prin grație divină!

Astăzi este 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Cu acest prilej, clubul Universitatea Craiova le transmite „La mulţi ani!” tuturor celor care gândesc şi simt româneşte. Şi în special suporterilor alb-albaştri, pentru că „Suntem cei mai buni dintre români, suntem olteni / Şi întotdeauna vom striga, hai Craiova!”

Este momentul când simțim cu toată ființa dragostea de patrie, admiraţia, respectul pentru bravii eroi ai neamului care şi-au slujit patria cu credinţă, care au luptat cu iubire şi devotament pentru păstrarea independenței țării, pentru apărarea gliei de invaziile străine. Eroi care au udat cu sângele lor pământul acestei ţări în care au trăit cu credinţă, cu demnitate, cu mândria că sunt români, bravi urmaşi ai lui Decebal şi Traian.

Să ne bucurăm de această zi plină de emoție și semnificație pentru noi toți, să fim uniţi, pentru că doar împreună putem înfrunta orice pericol. Să fim demni și să fim mândri de istoria noastră şi de simbolurile naţionale, să ne iubim ţara cu aceeaşi forţă cu care au făcut-o strămoșii noştri”, scrie site-ul Craiovei, de Ziua Națională.