VIDEO | Mulțescu ridică un mare semn de întrebare: ”Cine este Gică Contra de la Dinamo?”

Dinamo se află într-o situație complicată, iar Gigi Mulțescu (69 ani) nu înțelege de ce apele nu se liniștesc în Ștefan cel Mare.

”Câinii” au bifat două victorii consecutive, 3-0 cu Voluntari (Liga 1) și 3-0 cu Viitorul (Cupa României), însă banii întârzie să apară la formația din Capitală.

”SMURD”, fostul antrenor al roș-albilor, nu înțelege de ce spaniolii nu se țin de cuvânt pentru ca lucrurile se se liniștească în cadrul echipei.

”Nu înțeleg de ce lucrurile nu se urnesc. Cine este Gică Contra de nu se poate ajunge la un consens ca echipa să funcționeze? Dinamo a avut de muncit ca să ajungă la forma aceasta.

Spaniolii au venit la noi în țară. Pentru ce stagnează lucrurile? Nu mai este timp. Stabilitatea financiară și pregătirea echipei trebuie rezolvate.

multescu 2

Cine cunt cei care se pun de-a curmezișul dezvoltării lui Dinamo? E păcat că s-au chinuit. Au îndurat critici. Conducătorii nu închid lanțul. Echipa vrea să facă performanță. Lipsește această verigă!” a declarat Gigi Mulțescu pentru Radio Dinamo 1948.

Citește și Paco Jemez, înlocuitorul lui Contra la Dinamo? Prima reacție dinspre tehnician