Era Victor Pițurcă va începe la Craiova duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00.

Noul manager general al oltenilor va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB, iar fanii clubului din Bănie promit spectacol în tribune: aproximativ 30.000 de suporteri sunt așteptați pe ”Ion Oblemenco”.

Până în acest moment, doar 2.000 de bilete mai sunt disponibile pentru derby-ul de duminică: ”Mai sunt circa 2.000 de bilete pe care noi sperăm să le vindem cât mai repede. Se va juca cu porțile închise. Meciurile dintre Craiova și FCSB au fost mereu meciuri echilibrate, dar acum Oltenia fierbe mai mult ca niciodată prin venirea domnului Pițurcă. Sperăm să fie o victorie și sperăm ca FCSB să se așeze pe ultimul loc.” a declarat Nea’ Mitică, una dintre persoanele responsabile cu vânzarea de bilete.

”Mă consider noocoasă că am prins bilete. Sper că va fi un rezultat foarte bun pentru echipa noastră. Sperăm că toată lumea va fi mulțumită. Este un meci așateptat. Da (n.r. sper să rămână FCSB pe ultimul loc)” a declarat o fană a oltenilor.

”Sunt convins că o se umple stadionul. Sper să aibă un debut de bun augur Pițurcă și să ducă FCSB acolo unde îi este locul. Cred că Universitatea va învinge. Multă lume îl are la suflet pe Pigliacelli. Cred că va fi un 3-0.” speră un fan al Craiovei.

Citește și FCSB, victimă sigură la Craiova? „E principala candidată la titlu!”