RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Mourinho, vorbe de duh în criză de rezultate! „În toată negativitatea, e un lucru pozitiv!”

Jose Mourinho şi-a luat gândul de la o calificare în UEFA Champions League după ce Tottenham a obţinut o singură victorie în ultimele şase etape de campionat. Antrenorul portughez îşi pune toate speranţele în Europa League.

Tottenham este ca şi calificată în optimi înaintea returului cu Wolfsberger după ce s-a impus cu 4-1 în tur pe terenul austriecilor. La conferinţa de presă, Mourinho a reflectat pe marginea perioadei dificile pe care o traversează în carieră.

În actualul sezon, trofeul Europa League şi cel din Cupa Ligii, acolo unde va întâlni Manchester City în finală, sunt singurele pe care Mourinho le mai poate obţine cu Tottenham.

„Cu toată negativitatea, este ceva pozitiv că spui că nu sunt obişnuit cu asta şi cariera mea este total opusă acestei perioade, e un lucru mare. Dar vreau să ştiu ce antrenor la finalul carierei poate spune că cerul a fost mereu albastru şi niciodată gri sau înnorat sau chiar negru. Doar dacă este un antrenor care a fost mereu la cluburi care au fost mereu de top în ţara lor, şi atunci este mai greu să ai momente dificile. Dar asta arată cât de frumoasă este cariera mea” – a fost răspunsul lui Mourinho atunci când a fost întrebat despre seria proastă de rezultate din ultimul timp.

25 de trofee majore a cucerit Jose Mourinho de-a lungul carierei în care a antrenat FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United şi Tottenham Hotspurs.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare