RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Mourinho, în luptă cu Chelsea pentru un atacant de clasă mondială

Jose Mourinho este îngrijorat după accidentarea care îl va ţine pe Harry Kane departe de teren cel puţin până în luna aprilie. Managerul lui Tottenham încearcă să aducă un atacant cu orice preţ în această iarnă.

Mourinho l-a ales pe Edinson Cavani, uruguayanul care este pe picior de plecare după şase ani şi jumătate petrecuţi la PSG. Contractul atacantului de 32 de ani expiră în această vară, iar Cavani a devenit ţinta principală pentru mai multe echipe din Premier League.

edinson cavani

Pentru a-l aduce la Tottenham, Mourinho trebuie să lupte cu fostele sale cluburi din Anglia, Chelsea şi Manchester United.

Chelsea caută un atacant care să concureze pentru un loc în primul unsprezece cu Tammy Abraham. În presa din Anglia se vorbeşte despre plecarea iminentă de la Londra a campionului mondial Olivier Giroud, dorit de Inter Milano. În aceste condiţii, Lampard ar rămâne cu un singur atacant în lot.

Şi Manchester United caută soluţii în ofensivă. Directorul executiv al clubului de pe Old Trafford, Ed Woodward, a fost văzut la Paris în zilele trecute, motiv pentru care se speculează deja startul negocierilor pentru transferul lui Cavani.

198 de goluri în 291 de meciuri pentru PSG, este bilanţul fabulos al lui Edinson Cavani în capitala Franţei.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare