Cetatea Băniei devine vineri și sâmbătă capitala motorsportului românesc. Cei mai buni piloți de raliuri, viteză în coastă, drift, karting și off road își dau întâlnire la Craiova Super Rally, eveniment organizat pentru al doilea an la rând de fostul campion mondial la box Mihai Leu.

Traseul din acest an va fi unul și mai spectaculos, piloții urmând a avea de străbătut 5,4 kilometri pe străzile din centrul Craiovei. După succesul înregistrat la Târgu Mureș la prima etapă a nou-înființatului Campionat Național de Super Rally, Mihai Leu este optimist că oltenii vor mânca motorsport pe pâine în weekend.

„Clar, la Craiova pe primul loc este fotbal, și eu mă uitam cu bucurie la meciurile Craiovei Maxima, dar sper ca alături de handbal, care este în creștere, să devină și automobilismul un sport foarte iubit. Oltenii sunt foarte sufletiști, le place să se implice sută la sută când le place ceva”, a spus Mihai Leu despre eveniment.

Citește și VIDEO | Mihaela Buzărnescu, alături de Serena Williams! Ce a spus românca

Unul din pionerii driftului în România, Gabriel Onofrei va face show la Craiova. Multiplul campion național a lăudat inițiativa lui Mihai Leu de a organiza astfel de curse dedicate în special fanilor.