Echipa națională de tineret a României a învins Ucraina cu 3-0 la Ploiești, în preliminariile EURO 2021. Olimpiu Moruțan, cel care a deschis scorul, a fost ambiționat de faptul că a fost criticat după momentul nefericit de la U19, când a fost eliminat.

Pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploiești, au înscris Olimpiu Moruțan (75′) și Adrian Petre (80′, 90+4′).

Marius Marin a fost eliminat în minutul 85, la doar un minut după ce a intrat pe teren, pentru un fault dur.

Sunt foarte fericit că am reușit să marchez în seara aceasta, dar mai fericit sunt că echipa a câștigat. Vreau să le mulțumesc tuturor care m-au încurajat după episodul de la U19. Celor care nu au fost alături de mine vreau să le spun că m-au ambiționat și mai tare.

Mi-am dorit toată săptămâna să joc meciul acesta, m-am antrenat bine. Dacă te antrenezi bine, rezultatele vin. Eu m-am bucurat când am văzut că suntem în grupă cu Ucraina!

Știu că sunt campioni mondiali (n.a. – Ucraina), dar nu vreau să vorbesc despre ei, doar despre echipa noastră. Avem un grup unit și sunt convins că o să facem o treabă bună împreună.

Încă nu am jucat împotriva tuturor echipelor, ca să vedem care e mai puternică. Dar vrem să luăm fiecare meci în parte și să-l câștigăm. Urmează Irlanda de Nord.

Domnul Rădoi ne-a încurajat și ne-a spus că o să ajungem departe dacă o ținem tot așa. Când am auzit că jucăm tot la Ploiești, nu am fost foarte încântat, dar acum, la finalul meciului, sunt bucuros„, a spus Olimpiu Moruțan la Pro X.

UNDER 21 | Olimpiu Moruțan, un tricolor fericit la finalul partidei câștigate cu Ucraina: http://bit.ly/ROU-UKR_NIR

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Joi, 10 octombrie 2019